Assemblea contra la precarietat de la UAB

Per una universitat pública, compromesa i de qualitat

El nou espai antiprecari

Posted by uabprecarietat a Març 4, 2007

Benvingudes! Aquest és un nou espai estable de informació, comunicació i coordinació de tots els precaris i les precàries de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per mantenir-vos al dia us recomenem que apunteu a la llista de distribució de l’Assemblea (són poquets missatges)

Com funciona aquest espai?

Aquest espai funciona amb les aportacions de tots vosaltres. Hi podeu copiar documents, fer comentaris i mantenir-vos informats i informades. En el menú de dalt (horitzontal), que també es troba a la columna esquerra (Pàgines), hem creat les diferents seccions d’aquest bloc:

* Un pàgina per a cada col.lectiu (becaris de col.laboració; becaris de capítol VI, becaris predoctorals, professorat i PAS) on hi podeu penjar informació específica de les vostres problemàtiques, demandes i propostes de millora.

* Una pàgina de Relats precaris, on podeu escriure des de l’anonimat les vostres vivències personals més tremendes entorn a la precarietat. Ensenya les seves vergonyes.

* Una pàgina de XDocuments, que juntament amb la secció d’enllaços (columna esquerra), funciona com un banc de recursos on hi trobareu tant les actes de les assembles, documentació legal sobre els vostres drets laborals, així com textos per reflexionar sobre la precarietat que patim. Envia’ns aquells que encara ens falten!

* Una pàgina principal (aquesta), la més dinàmica, on hi podeu penjar notícies, accions, comentaris i tot allò que us vingui de gust.

Aquest és un espai obert, només té sentit si és construït entre tots. A cada pàgina podeu publicar els vostres comentaris. Si vols penjar documents, fotos, suggerir nous enllaços, tens idees sobre el format o qualsevol altra cosa només has d’enviar-nos un mail a:

precarietatuab(arroba)moviments(punt)net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: