Assemblea contra la precarietat de la UAB

Per una universitat pública, compromesa i de qualitat

Convocada nova assemblea pel 22 de març

Posted by uabprecarietat a Març 14, 2007

Des del Comitè d’Empresa del PDI-L et volem informar que fent ús de les atribucions que la legislació laboral i el “I Conveni col·lectiu del personal docent i investigador de les universitats públiques catalanes” fixen, hem iniciat un procés de negociació amb el Rectorat. Aquesta negociació afecta principalment a l’aprovació d’un reglament de beques de personal investigador en formació a la UAB i a la consolidació de les figures del professorat temporals, precàries i irregulars.

La voluntat del Comitè és arribar a solucions el més satisfactòries possible per als col·lectius de treballadors/es afectades. Amb tal de donar-vos la informació que ara tenim sobre el procés de negociació recentment obert, i de conèixer més acuradament les vostres opinions i problemàtiques, et convoquem a una assemblea de tot el PDI laboral de la UAB el proper dijous dia 22 de març a les 13:00 hores, que tindrà lloc a l’aula 6 de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia.

La nostra voluntat és mantenir una comunicació continuada amb tots i totes vosaltres i per aquest motiu us anirem enviant puntualment informació sobre els resultats de la negociació. Així mateix, us farem arribar un resum amb els principals temes d’interès i síntesi d’aquesta reunió, pensant sobretot en les persones que no podran assistir.

Aquest és un moment especialment important per nosaltres doncs estan en joc les condicions laborals de l’actual plantilla, la futura configuració de la carrera acadèmica i, en definitiva, el model d’universitat que volem.

T’hi esperem.

 

Comitè d’Empresa del PDI-Laboral

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: