Assemblea contra la precarietat de la UAB

Per una universitat pública, compromesa i de qualitat

Acords Assemblea 12 de juliol

Posted by uabprecarietat a Juliol 15, 2007

Podeu trobar l’acta de la darrera assemblea a l’apartat de X documents

Com elements destacats s’ha parlat de l’aprovació imminent del nou reglament del becari en el proper consell de govern davant la qual es farà difusió d’un comunicat de protesta i l’organització interna de l’assemblea pel curs vinent, que promet entretingut. Es fa una crida a la participació de tothom a les tres noves comissions que s’han creat (especialment a les dues últimes):

COMISSIÓ NOVA TRAJECTÒRIA ACADÈMICA. És la comissió que es va parlar de fer ja en l’anterior assemblea per tal d’elaborar una alternativa a l’actual carrera acadèmica, que asseguri unes condicions dignes i una universitat pública i de qualitat. Es proposa que es treballi conjuntament amb els sindicats i estudiants.

COMISSIÓ DOCUMENTACIÓ I ANÀLISI. Aquesta comissió s’encarregarà d’obtenir i processar tota la informació possible sobre la precarietat a la universitat (dades, estudis existents, situació a d’altres universitats, etc.); per tal de denunciar la situació i dotar de contingut les reivindicacions.

COMISSIÓ DIFUSIÓ I ACCIONS. S’encarrega de gestionar la pàgina web, el mail de l’assemblea i fer conèixer l’assemblea dins i fora la universitat (fer una crida a la participació, reivindicacions i accions.) a través de tots els mitjans possibles (xerrades, cartells, samarretes, comunicats, accions, etc.). També és l’encarregada d’elaborar un pla de treball pels propers mesos.

Per apuntar-vos-hi escriviu als mails que surten a l’acta.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: