Assemblea contra la precarietat de la UAB

Per una universitat pública, compromesa i de qualitat

Nou comunicat dels treballadors/es dels SIDs en lluita

Posted by uabprecarietat a Octubre 25, 2007

Comunicat enviat per comite.empresa(arroba)uab.es a tota la comunitat universitaria:

Com heu pogut anar seguint durant força temps, el col·lectiu dels SID’s estem portant a terme un seguit de mobilitzacions per tal d’establir un procés de negociació amb la gerència sobre el nostre model organitzatiu i les nostres tasques i funcions.

Malauradament, a la darrera reunió mantinguda el 26 de setembre la proposta que va presentar la gerència ha estat considerada, tant pel Comitè d’Empresa com pels treballadors, com un pas enrere i un nou intent d’eternitzar el procés i de no voler negociar cap proposta.

És per aquest motiu pel que hem començat el procés de convocatòria de vaga pels dies 5/11, 21 i 22/11, 3, 4 i 5/12, 10, 11, 12, 13 i 14/12 i, un cop més, volem demanar disculpes per totes les molèsties que, sens dubte, els usuaris patiran.

De la mateixa manera, volem aprofitar aquest missatge per agrair les nombroses mostres de suport rebudes i donar una opció a totes aquelles persones que ens ho han demanat, i a totes aquelles que es vulguin afegir, d’expressar el seu recolzament al nostre col·lectiu.

Només cal que feu servir l’opció de “respon a tots” per fer arribar el vostre suport als treballadors dels SIDs, tant al comitè d’empresa com al Rector i al Gerent [els correus són comite.empresa(arroba)uab.es, gerencia(arroba)uab.es, rector(arroba)uab.es]

 

Treballadores i treballadors dels SIDs de la UAB

2 Respostes per a “Nou comunicat dels treballadors/es dels SIDs en lluita”

 1. Marta López said

  Pena i fàstic, això es el que em genera el personal dels SIDs de la UAB i el Comité. Sembla mentida que el personal de SIDs es pensin que són indispensables i els més importants… Fàstic. Simplement fàstic. Que n’aprenguim de mi i d’un bon grapat de companys i companyes meves que sense ser part dels SIDs, portem a terme un munt de tasques fora del nostre perfil, fins i tot tasques d’investigació informàtica…

  Repeteixo: fàstic i pena.

  Marta López.
  Una treballadora de la UAB indignada pel que estan demanant els SIDs… i que el Comité els recolzi.

 2. Andreu said

  Hola Marta López

  El que em sembla penós és el teu missatge, no sé qui ets ni que t’has cregut però insultant l’únic que demostres es la poca educació que has rebut, o es que potser la més important de la UAB ets tu?. Potser et dóna ràbia que el personal dels Sid’s es recolzin uns als altres, siguin companys i demanin alló que tenen dret a demanar.

  Marta Lopez necessites una bona nit d’hotel.

  Endavant Sid’s!!!! Estic amb vosaltres!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: