Assemblea contra la precarietat de la UAB

Per una universitat pública, compromesa i de qualitat

L’assemblea de Tercer Cicle al claustre de la UAB

Posted by uabprecarietat a Novembre 24, 2008

Després de les passades eleccions al claustre del dia 18 novembre, i malgrat la baixa participació, els assemblearis seran una vegada més els representants de tots els estudiants tercer cicle de la UAB. La llista opositora, formada per membres de l’associació de joves estudiants de Catalunya, només ha obtingut un vot.

Així, els cinc assemblearis de tercer cicle continuaran essent la veu crítica durant els propers dos anys dins dels diferents òrgans institucionals de la UAB (claustre, consell de govern, comissions, etc.). En els darrenys anys, el treball dels assemblearis s’han caracteritzat per la defensa de la qualitat i l’equitat en l’accés en els estudis de tercer cicle, portant també a les instàncies representatives de la UAB les reivindicacions dels investigadors i investigadores de la UAB per tal de dignificar les seves condicions de treball.

Pel que fa la representació dels estudiants de grau, excepte a la Facultat d’Econòmiques i Ciències Empresarials, la victòria de les candidatures de les diferents assemblees de facultat ha estat aclaparadora. Això contrasta amb la ignorancia o mala fe mostrada per la Comissionada de universitats i recerca, Blanca Palmada, que declarava recentment en els Matins de TV3 (minut 27) que els estudiants de les tancades no son representatius institucionalment, ja que “els estudiants assemblearis no es presenten a les eleccions [dels Claustres]”.

2 Respostes per a “L’assemblea de Tercer Cicle al claustre de la UAB”

  1. mila said

    Us descuideu Polítiques, la facultat emblemàtica dels assemblearis, on gràcies a la violència i a les complicitats d’alguns profes, els assemblearis havieu tingut l’exclusiva durant anys. Doncs bé, al claustre HEU ESTAT ARRASATS: teniu un claustral per tres dels xavals de la plataforma d’estudiants. Esteu acabats, us farem fora de tot arreu. FORA VIOLENTS:

  2. tretze said

    Gràcies per l’apunt, però em sembla que no has mirat la data ja que quan va ser publicada la noticia encara no estaven els resultats de la Facultat de Polítiques i Sociologia. De qualsevol manera són les assemblees qui tenen la representació majoritària dels estudiants al Claustre de la UAB, perquè aquests així l’han decidit. Aquí (amb majúscules i amenaces incloses)l’única violència ha estat la del teu missatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: