Assemblea contra la precarietat de la UAB

Per una universitat pública, compromesa i de qualitat

La UAB dóna llum verda, entre protestes, a les beques que vulneren l’EPIF

Posted by uabprecarietat a Abril 29, 2007

El divendres 27 d’abril, la comissió de investigació va fer el primer pas per aprovar la convocatòria de les 250 beques que gestionarà la UAB. Això suposa que, entre d’altres coses, els becaris pre-doctorals podran donar gairebé 300 hores de classe, més del doble del que permet l’Estatut del Personal Investigador en Formació (EPIF). Una quinzena de membres de l‘Assemblea de Tercer Cicle, vestits amb samarretes on es llegia “L’aposta de la UAB: precarietat i explotació”, van entrar a la comissió i van llegir el manifest on s’oposen a que la convocatòria vagi en contra dels escassos drets del PIF fins ara aconseguits en el seu l’estatut.

Després d’un intens debat en la comissió, finalment la convocatòria va ser aprovada amb l’únic vot en contra del representant de Tercer Cicle. Tot i això, en el debat es va fer sentir la veu discrepant dels membres del comitè d’empresa (que no tenen vot a la comissió) i dubtes per part del representants del professorat en relació en com s’estava fent aquest procés i les dificultats de realitzar la tesi amb quatre anys amb aquesta càrrega docent.

El següent pas és l’aprovació de la convocatòria a la Junta de Personal Docent i Investigador, on actualment el PIF no té cap mena de representació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: