Assemblea contra la precarietat de la UAB

Per una universitat pública, compromesa i de qualitat

Secundem la vaga del dia 6 de març

Posted by uabprecarietat a gener 17, 2008

L’Assemblea Contra la Precarietat ha decidit que el proper dia 6 de març es sumarà a la vaga convocada pels estudiants de la UAB a través de la CAF (Coordinadora d’Assemblees de Facultat), així com a la manifestació convocada pel mateix dia per la PMDUP (Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública). Així doncs, el mateix dia 6 es convoca a una vaga a tot el professorat i personal investigador en precari de la UAB.

S’adhereix així a les seves reivindicacions, recolzant-les amb la defensa dels drets laborals del personal que treballa a la Universitat. Per aquest motiu es convoca una nova Assemblea pel proper dimecres dia 6 de febrer, a les 13h a l’edifici d’estudiants.

Si voleu més informació sobre aquest tema i altres que actualment estan en discussió (com per exemple els preparatius dels tallers del fòrum social català i el procés de negociació del professorat “fals associat”) ja podeu consultar l’acta de la darrera assemblea :

Acta Assemblea Contra la Precarietat 16-01-08

Una resposta to “Secundem la vaga del dia 6 de març”

  1. […] Comitè d’Empresa convoqui vaga de professorat en precari el proper 6 de març, coincidint amb la jornada de vaga en defensa de la universitat pública que es realitzarà a la UAB. Aquesta jornada està convocada per un Comitè de Vaga Unitari on hi […]

Deixa un comentari